Danfoss installatiemateriaal

Ontdek ons uitgebreide assortiment Danfoss installatiemateriaal. Of je nu op zoek bent naar thermostaatknoppen, radiatorventielen of regelafsluiters, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en betrouwbare verwarmingsinstallatie. Met de hoogwaardige producten van Danfoss ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Maak je keuze en geniet van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

4 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Beschermingsgraad (IP) : IP42
  • Handbediening : Ja
  • Kwaliteitsklasse : Messing ontzinkingsarm
Speciale prijs € 238,61 Normale prijs € 252,89
  • Kwaliteitsklasse : Messing ontzinkingsarm
  • Werkende lengte : 53 mm
  • Uitwendige buisdiameter : 17.2 mm
Speciale prijs € 94,55 Normale prijs € 94,99
  • Kwaliteitsklasse : Messing ontzinkingsarm
  • Aansluiting 1 : Binnendraad cilindrisch BSPP-G (ISO 228-1)
  • Aansluiting 2 : Binnendraad cilindrisch BSPP-G (ISO 228-1)
Speciale prijs € 129,49 Normale prijs € 143,46
  • Oppervlaktebescherming : Overig
  • Stuursignaal : Overig
  • Kwaliteitsklasse : Messing ontzinkingsarm
€ 317,54

Ontdek het assortiment Danfoss installatiemateriaal

Welkom bij onze collectie Danfoss installatiemateriaal. Hier vind je een breed scala aan hoogwaardige producten die je nodig hebt voor het installeren en onderhouden van verschillende systemen. Of je nu een professional bent in de installatiebranche of een doe-het-zelver die graag zelf klust, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw project tot een succes te maken.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid

Danfoss staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk is een wereldleider op het gebied van verwarming, koeling en regeltechniek. Met Danfoss installatiemateriaal ben je verzekerd van producten die voldoen aan de hoogste normen en die lang meegaan. Of het nu gaat om thermostatische radiatorkranen, regelventielen, leidingwerk of andere accessoires, Danfoss biedt altijd de beste oplossingen voor jouw installatiebehoeften.

Een breed scala aan producten

Onze collectie Danfoss installatiemateriaal omvat een breed scala aan producten die je nodig hebt voor verschillende installaties. Van thermostaten en regelaars tot pompen en kleppen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw verwarmings-, koelings- of regelsysteem te installeren en te onderhouden. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid assortiment accessoires, zoals bevestigingsmaterialen en afdichtingsmiddelen, om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle installatie.

Gerelateerde productgroepen

Bij het installeren van Danfoss producten kunnen er ook andere productgroepen zijn die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal, leidingen, fittingen en gereedschap. Deze producten zijn essentieel voor een goede installatie en kunnen je helpen om het beste uit jouw Danfoss installatiemateriaal te halen. Neem een kijkje in onze andere categorieën om deze gerelateerde producten te vinden en zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor jouw installatieproject.

Ontdek de merken binnen de categorie

Binnen de categorie Danfoss installatiemateriaal bieden we ook producten van andere gerenommeerde merken. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je altijd de beste producten kunt vinden. Enkele van de merken die je kunt tegenkomen zijn Honeywell, Siemens en Grundfos. Elk van deze merken staat bekend om zijn expertise en innovatie op het gebied van installatietechniek. Door te kiezen voor producten van deze merken, kun je er zeker van zijn dat je investeert in duurzame en hoogwaardige oplossingen.

Ontdek nu ons assortiment Danfoss installatiemateriaal en maak jouw installatieproject tot een succes. Met onze hoogwaardige producten en uitgebreide collectie accessoires heb je alles wat je nodig hebt om jouw systeem te installeren en te onderhouden. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij staan voor je klaar met de beste oplossingen en service.

Bezig met laden...