HotSpot Titanium Vitoria kokend water kraan met Combi 8 liter boiler, mat zwart - A620211

€ 1.049,00 € 1.377,63

Beschrijving

  • Kokendwaterkraan, boiler en installatieset van premium kwaliteit
  • Levert puur gefilterd kokend water, warm water en koud water
  • Uniek veiligheidssysteem IntelliProtect® voorkomt spetteren en is veilig voor kinderen
  • De boiler heeft geen filter nodig en is bestand tegen corrosie omdat deze van titanium gemaakt is
Op zoek naar de eyecatcher van de keuken? De Vitoria zorgt ervoor dat de kokend water kraan het centrale punt van het huis zal zijn.

Haal de meeste ruimte uit de keuken met een moderne, robuuste en betrouwbare kokend water kraan. De Vitoria 3-in-1 kokend water kraan voorziet in direct kokend water dat geleverd wordt vanuit de duurzame titanium boiler.

Echt kokend water uit een kraan

HotSpot Titanium | De kokend water kranen worden gebruikt door vele huishoudens, maar ook door kantoren door heel Nederland. De 3-in-1 kokend water kranen hebben een enorm positief effect op de tijd die men kwijt is aan het koken. Niet langer wachten totdat de waterkoker eindelijk klaar is. Binnen een aantal seconden gemakkelijk één kop thee inschenken, maar ook een theepot vullen met water voor het hele gezin. De kokend water kranen zijn erop ontworpen om de huidige kraan volledig te kunnen vervangen. Dit betekent dat de 3-in-1 kranen naast kokend water ook warm en koud water leveren.

Veiligheid boven alles

Een kokend water kraan wordt doorgaans gebruikt als alternatief voor een waterkoker. Het gebruik maken van een kokend water apparaat moet te allen tijde veilig kunnen gebeuren. Daarom heeft HotSpot Titanium een eigen kindveiligheidssysteem ontworpen. De award winning en gepatenteerde IntelliProtect®. Samen met de smooth flow techniek zorgt deze combinatie ervoor dat de kraan niet spettert en dat de kraan extra veilig is om te gebruiken met bijvoorbeeld kleine kinderen in de keuken.

3 producten met een premium kwaliteit

Deze set bestaat uit 3 producten die elk een premium kwaliteit hebben. De boiler is gemaakt van titanium en is daardoor extra bestand tegen corrosie. Samen met het Swiss made water filter levert HotSpot Titanium puur gefilterd water. De U-vorm van de kraan en de hoogwaardige finish zijn met grote zorg ontworpen door een Italiaanse designer. De kraan heeft een radius van 180°. De kokend water kranen zijn gemaakt van premium en eco-vriendelijke materialen en voelen fantastisch aan. Ze zijn erop gebouwd om lang mee te gaan!

HotSpot Titanium is er voor iedereen

HotSpot Titanium staat achter haar producten voor de volle 100%. Het merk hanteert een 100% tevredenheidsgarantie en biedt klanten een niet-goed-geld-terug-beleid en 5 jaar garantie op het aangekochte product. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de garantie bepalingen van HotSpot Titanium.

Verpakkingsinhoud
HotSpot Titanium Vitoria Matt Black + 8 liter Boiler + installatie set

Kenmerken

Geschikt voor kokend water
Aantal grepen Tweegreeps
Incl. grepen
Montagewijze Blad/kraangat
Aantal kraangaten 1-gats
Basiskleur Zwart
Vorm uitloop U-uitloop
Materiaal kraan Messing
Thermostatisch
Uitvoering uitloop Draaibaar boven
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 2 l/s
Opbouwhoogte totaal 341 mm

Informatie

Art.nr fabrikant A620211
Art.nr Installatievakwinkel 30520466104
EAN 8720165765683
Merk Hotspot Titanium
Serie Vitoria
Categorie Keukenkraan

Bijlagen

Handleiding PDF - 10MB
Brochure PDF - 683kB