Hansgrohe keukenmengkraan Focus, RVS (RVS), voorsprong uitloop 237mm, hoogte uitloop 277mm - 31817800

€ 180,89 € 373,29
Hansgrohe

Hansgrohe

Over het merk Hansgrohe: Hansgrohe heeft alles voor uw badkamer: zoals douches, Showerpipes, douchesystemen en accessoires. Alles in de hoogst mogelijke kwaliteit en aansprekend, bekroond design. Van grote regendouche tot waterbesparende douchekop. Van doucheset tot thermostaatkraan.

Garanties Hansgrohe: Hansgrohe hanteert een fabrieksgarantie van vijf jaar voor de eindgebruiker. De garantie geldt alleen voor producten die onder de merknamen Hansgrohe en Axor zijn verkocht. Fabrieksgarantie geldt uitsluitend op fabricagefouten die vallen onder de verantwoordelijkheid van Hansgrohe. Aan slijtage onderhevige onderdelen vallen buiten de fabrieksgarantie, evenals klachten die zijn ontstaan door verkeerd onderhoud of gebruik van reinigingsmiddelen.

Contactgegevens Hansgrohe: Hansgrohe BV - Handelsweg 45 - NL-1525 RG Westknollendam (Zaanstad) - 075-6461400 - [email protected] - http://www.hansgrohe.nl/

Beschrijving

  • Luxe kraan met L-uitloop
  • Duurzaam keramisch kardoes
  • Comfortabel te bedienen
  • Eenvoudig te onderhouden
Een prachtig exemplaar voor op uw aanrecht is toch wel de Hansgrohe Focus keukenmengkraan in een rvs uitvoering. Het kleinste maar ook meest gebruikte apparaat in de keuken met een ergonomisch comfort dat geschikt is voor alle leeftijden. Als dat geen succesrecept is! Doordat de Hansgrohe Focus keukenmengkraan is verwaardigd uit hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een lange levensduur. Een topper voor in uw keuken.

Kenmerken

Temperatuurbegrenzing
Thermostatisch
Volumestroomklasse Z
Waterspaarstand
Montagewijze Blad/kraangat

Informatie

Art.nr fabrikant 31817800
Art.nr Installatievakwinkel 30520009571
EAN 4011097726717
KIWA-keur
Merk Hansgrohe
Serie Focus
Categorie Keukenkraan

Bijlagen

Handleiding PDF - 1MB
Productinformatie PDF - 1MB