Plaats een Grundfos drukverhoger

Bij een regendouche is het een bekend probleem dat de straal kan tegenvallen als deze eenmaal is geïnstalleerd. Vooral wanneer er iemand in huis nog een kraan open zet is de waterdruk dan niet voldoende. De waterdruk kunt u echter eenvoudig verhogen met een Grundfos drukverhoger.

De energiezuinige Grundfos SCALA2

Met een Grundfos SCALA2 drukverhoger is het complete huis voorzien van een krachtige waterdruk. Zowel in de keuken als in de badkamer of het toilet: alle kranen kunnen tegelijk open terwijl de regendouche onverminderd een volle straal geeft. Snel geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar!

Bekijk de Grundfos drukverhoger

Hoe werkt een Grundfos drukverhoger?

Een drukverhoger wordt geplaatst op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt. Daarmee is namelijk meteen het hele huis voorzien van een goede waterdruk. De Grundfos SCALA2 past zich aan aan het gevraagde verbruik. Staan er geen kranen open, dan doet de SCALA2 bijna niks, maar gaan alle kranen open dan gaat hij harder werken. Dat is een stuk energiezuiniger dan een pomp die alleen aan of uit kan staan. Een extra voordeel van de Grundfos drukverhoger is dat hij fluisterstil is.

Genoeg waterdruk voor een tweede badkamer

In steeds meer woningen kiezen mensen voor een tweede badkamer. Wanneer u beide badkamers tegelijk in gebruik heeft valt de lage waterdruk extra op. Door de Grundfos SCALA2 drukverhoger te plaatsen is dit geen enkel probleem meer. Zo heb je pas écht plezier van uw tweede badkamer!


De Grundfos SCALA2 in het kort

  • Compacte, zelfaanzuigende drukverhogingsunit voor huishoudelijke toepassingen
  • Geïntegreerde toerenregeling voor optimaal comfort en constante druk
  • Eenvoudige installatie en automatische resetfunctie
  • Dankzij hydraulisch ontwerp geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Geen last meer van drukschommelingen

Bekijk nu

De Grundfos SCALA2 drukverhogingspomp is ook beschikbaar in een uitvoering met onderdrukbeveiliging.