Tot €80,- retour op uw nieuwe doucheset

Droomt u van een luxe regendouche? Profiteer dan van de cashback actie van GROHE. Tot 31 oktober krijgt u namelijk van een cashback tot wel €80,- op onderstaande GROHE douchesets. Met uw aankoop steunt u automatisch de campagne van ‘Make a splash’. Deze campagne is een samenwerking met UNICEF. Met deze actie levert GROHE een bijdrage aan de oplossing van betere hygiëne en sanitaire voorzieningen voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Steun ‘Make a splash’ met uw aankoop

In deze huidige tijd heeft nog steeds 1 op de vier mensen geen toegang tot een basis toilet. 800 kinderen sterven dagelijks aan diarree, veroorzaakt door onhygiënisch water en slechte of ontbrekende sanitaire voorzieningen. Wanneer u nu een van de betreffende GROHE SmartControl douches koopt dan gaat er naast uw cashback nog €20,- naar ‘Make a Splash’. Voor elke andere verkochte GROHE douche, handdouche, hoofddouche, doucheset en douchethermostaatkraan wordt ook nog €1,- gedoneerd.


Profiteer van een cashback én steun ‘Make a Splash’:


Wist u dat:

Maar liefst 3 miljard mensen - 40% van de wereldbevolking - geen makkelijke toegang hebben tot een plek om hun handen te wassen? In de minst ontwikkelde economieën ter wereld is dit maar liefst 75% van de bevolking. Bovendien hebben 900 miljoen kinderen geen water en zeep op school, terwijl handen wassen met zeep en water één van de meest goedkope en effectieve manieren is om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Iets wat door COVID-19 alleen nog maar belangrijker is geworden.


Met uw aankoop maakt u dit mogelijk:

  • Voor €20,- krijgt een kind toegang tot een toilet thuis.
  • €50,- helpt 17 kinderen bij het onderwijzen van gezonde toiletgewoonten in Ethiopië.
  • Voor €80,- hebben 3 vrouwelijke studenten toegang tot een toilet dat wordt onderhouden, waardoor ze tijdens hun puberjaren naar school kunnen blijven gaan.
  • Met €140,- kunnen we 5 gezinnen van 5 mensen helpen bij het onderwijzen van gezonde toiletgewoonten in Tanzania.
  • Met €2,856,- kunnen we toiletten kopen en schoon water leveren aan een school met 110 studenten in Afrika.