GROHE Grohtherm SmartControl Perfect doucheset rond, chroom - 34744000

  € 749,01
€ 1.706,10
Jouw voordeel: 56%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Uitvoering Inbouwdeel + afbouwdeel
Geschikt voor bad (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor badrand/tegelrand Nee
Geschikt voor douche Ja
Geschikt voor wasbak (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor wasbak (inbouw hoge rugwand) Nee
Geschikt voor keuken Nee
Materiaal afbouwdeel Overig
Oppervlaktebescherming afbouwdeel Verchroomd
Oppervlaktebehandeling afbouwdeel Gepolijst
Aantal uitgaande aansluitingen 2
Met bevestigingsvoorziening voorwandinstallatie Ja
Inbouwdiepte 75 - 105,0 mm
Verlengset leverbaar Ja
Montagewijze Inbouw
Toepassing Douche
Voorsprong uitloop 380 mm
Aantal knoppen 2 st
Vorm rozet Rond
Temperatuurbegrenzing
Ja
Aansluiting aanvoer Binnendraad
Basiskleur Chroom
Terugstroombeveiliging conform EN 1717 EB
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 13 l/min
Voorbereid voor temperatuurbegrenzing Nee
Met uitloop Nee
Met douchegarnituur Ja
Volumestroomklasse
A
Met omstelinrichting
Ja

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE DreamSpray®: een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
  • plus-circle GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
  • plus-circle GROHE StarLight® - altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
  • plus-circle GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur

Omschrijving

Tip: bekijk onze GROHE Rapido SmartBox-pagina voor meer informatie over de opties, de compatibiliteit en het installatie- en gebruiksgemak van dit inbouwdeel.

In één koop klaar met deze doucheset van GROHE, want bij deze set hoeft niets meer te worden gekocht om te kunnen douchen. De complete set bestaat uit:
- opbouwdeel thermostaat met 2 bedieningsknoppen en geïntegreerde douchehouder
- Grohtherm SmartControl opbouwdeel (29120000)
- Rapido SmartBox (35600000)
- Euphoria 260 hoofddoucheset 3 straalsoorten (26458000) inclusief horizontale douchearm 380 mm
- handdouche Euphoria Cosmopolitan Stick (27400000)
- Silverflex doucheslang 1250 mm (28362000)

Ervaar de ultieme controle met een thermostatiche doucheset die over alles beschikt wat nodig is om van de douche of bad te genieten. De set bevat een SmartControl inbouwthermostaat, een Euphoria 260 ronde hoofddouche (inclusief 380mm douchearm en inbouwbox) met drie stralen, een stijlvolle Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche en wandhouder, maar ook een Silverflex twist-free doucheslang en GROHE Rapido Smartbox voor de installatie. De innovatieve SmartControl technologie is aanpasbaar en precies zodat men de douche eenvoudig kan bedienen – selecteer de gewenste straalbron en pas de waterstroom aan met een druk en draai van de knop. De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie voorkomt ongewenste temperatuurschommelingen.

Dankzij de GROHE EasyLogic aanduidingen en getextureerde knoppen met uitwisselbare symbolen is de kraan eenvoudig en intuïtief te bedienen. De kraan is geschikt voor gezinnen met kinderen, want dankzij de GROHE SafeStop knop kan de maximale temperatuur ingesteld worden op 38° C om zo de kans op verbranding te voorkomen. De optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven de 43° C uitkomt. Dit zorgt voor extra veiligheid. Met de waterbesparende GROHE EcoJoy technologie laat de kraan minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dankzij het GROHE QuickFix systeem kan de kraan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De kraan kan eenvoudig gereinigd worden dankzij het slanke profiel en door de glanzende, duurzame GROHE StarLight chroom afwerking ziet de kraan er altijd als nieuw uit. Deze set heeft een slank, rond design dat perfect past bij een minimalistische, gestroomlijnde badkamer.

GROHE SmartControl: selecteer de straalsoort, stel het watervolume in en sla de instellingen op met de eenvoudige knoppenDeze innovatieve technologie is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: druk op de knop om de douche te starten, draai om het watervolume aan te passen en druk opnieuw om de douche te stoppen of te pauzeren. De geselecteerde watervolume wordt opgeslagen voor de volgende douchebeurt. Om de hand- en hoofddouche tegelijk te gebruiken dienen beide knoppen ingedrukt te worden. Zelfs het schakelen tussen straalsoorten of het combineren daarvan kan geregeld worden met de knoppen.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuurVeiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.


GROHE SafeStop (Plus) – dubbele bescherming van de huid tegen brandwonden
Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze beveiliging is ingesteld op 38 ° C, wat men ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden geselecteerd door de knop in te drukken. Optioneel voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven 43 ° C komt.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geldGROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhoudenVeeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjesMet de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

ActiveRain Spray – perfect om je haar mee uit te spoelen en je hoofd te masserenGeniet van een stimulerendere douche met de GROHE ActiveRain Spray, een jet straal die uit het midden van de douchekop komt en je hoofdhuid laat tintelen. De straal is krachtig genoeg om je haar uit te spoelen, maar kun je ook gebruiken voor een hoofd-, nek- en schoudermassage om zo je dag goed te beginnen.

PureRain straal - Pure ontspanning voor je huidDe GROHE Rain straal is verfijnd tot de PureRain straal en biedt nu nog grotere en zachtere druppels.

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissendDeze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voopr elk moment van de dag!

SpeedClean houdt je douche kalkvrijDankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaagDoor de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – je doucheslang volgt elke beweging die je maaktZoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

GROHE QuickFix®: eenvoudige installatie zonder schroevenDankzij GROHE QuickFix® is de kraan aanzienlijk makkelijker op de wand te monteren dan bij kranen die geschroefd moeten worden. De kraan is voorzien van rozetten die op de aansluiting vastklikken. De rozetten dekken de bevestiging direct af wat niet alleen een fraaie afwerking tot gevolg heeft maar ook nog eens hygiënisch is.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bedieningDe temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 698,55 Normale prijs € 1.583,61
Speciale prijs € 701,99 Normale prijs € 1.464,09
Speciale prijs € 674,40 Normale prijs € 1.575,42
Speciale prijs € 645,12 Normale prijs € 1.464,09

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Grohtherm SmartControl Perfect doucheset rond, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 34744000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520304955
EAN 4005176484117
Merk GROHE
Serie Grohtherm SmartControl
Categorie Regendoucheset

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...