GROHE Grohtherm ronde afdekplaat voor thermostatische mengkraan voor 2 uitgangen, met omstelknop voor hoofd- en handdouche, chroom - 24076000

  € 285,06
€ 705,43
Jouw voordeel: 60%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Temperatuurbegrenzing
Ja
Met omstelinrichting
Ja
Aantal uitgaande aansluitingen 2
Waterspaarstand
Nee
Met douchegarnituur Nee
Met uitloop Nee
Toepassing Douche
Geschikt voor bad (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor badrand/tegelrand Nee
Geschikt voor douche Ja
Materiaal afbouwdeel Messing
Geschikt voor wasbak (inbouw hoge rugwand) Nee
Geschikt voor wasbak (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor keuken Nee
Thermostatisch
Ja
Aantal grepen Tweegreeps
Uitvoering Afbouwdeel
Afsluitmechanisme Bovendeel keramisch
Oppervlaktebescherming afbouwdeel Verchroomd
Oppervlaktebehandeling afbouwdeel Gepolijst
Terugstroombeveiliging conform EN 1717 EB
Geluidsklasse volgens DIN-52 218 Groep I, <= 20 dB(A)
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 18 l/min
Volumestroomklasse
S
Met warmwater spaarstand Ja
Met bevestigingsvoorziening voorwandinstallatie Ja
KIWA-keur
Nee
Verlengset leverbaar Ja
Montagewijze Wand
Waterbesparende functie achteraf aan te brengen Nee
Voorsprong uitloop 0 mm
Kleur Chroom
Basiskleur Chroom
Geluidsklasse volgens EN ISO 3822 Groep I, <= 20 dB(A)

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE TurboStat®: razendsnel de gewenste temperatuur om van te genieten
  • plus-circle GROHE SafeStop (Plus) - bescherming tegen verbranding bij 38°C en (optioneel) 43°C
  • plus-circle AquaDimmer: eenvoudig schakelen tussen de handdouche en hoofddouche
  • minus-circle Let op: wordt geleverd zonder inbouwdeel, de Rapido SmartBox (35600000)

Omschrijving

Tip: bekijk onze GROHE Rapido SmartBox-pagina voor meer informatie over de opties, de compatibiliteit en het installatie- en gebruiksgemak van dit inbouwdeel.

Let op: deze afdekplaat wordt standaard geleverd zonder inbouwdeel. Het inbouwdeel is op deze pagina optioneel wel los bij te bestellen.

De Grohtherm thermostatische badmengkraan trim set maakt je badkuip helemaal af en is ontworpen om moeiteloos tussen je douche- en baduitloop te kunnen schakelen. Regel de waterdruk eenvoudig met de GROHE AquaDimmer, waarmee je moeiteloos wateruitlaat en waterstroom regelt. Het bedachtzame ontwerp nodigt uit tot interactie dankzij de intuïtieve bedieningselementen en de ronde vorm en slanke profiel (10 mm wandplaat, 43 mm totale projectie) is ideaal voor minimalistische schema's. Deze thermostaat is vervaardigd in Duitsland en zit boordevol innovatieve technologie! GROHE TurboStat zorgt voor een constante toevoer van water van de perfecte temperatuur. Het is ook familievriendelijk, omdat de GROHE SafeStop is ingesteld om de temperatuur op 38°C te begrenzen, waardoor je beschermd bent tegen verbranding. En met de optionele GROHE SafeStop Plus- temperatuurbegrenzer kan je ook nog een limiet van 43°C toevoegen als extra veiligheid. De duurzame maar oogverblindende GROHE StarLight verchroomde afwerking zorgt ervoor dat de hele set er prachtig uitziet. En de GROHE QuickFix- rozet met een vergrendelingssysteem en afgedekte afdichting maakt de installatie snel en gemakkelijk. Deze afwerkingsset is ontworpen om te worden geïnstalleerd met de GROHE Rapido SmartBox universele rough-in box (35600000), die los verkrijgbaar is. En maak je geen zorgen: deze gecombineerde oplossing voor verborgen installatie biedt 100% veiligheid tegen lekkage.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuurVeiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE SafeStop (Plus) – dubbele bescherming van jouw huid tegen brandwondenZeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze beveiliging is ingesteld op 38 ° C, dat je ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden geselecteerd door de knop in te drukken. Optioneel voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven 43 ° C komt.

GROHE QuickFix®: eenvoudige installatie zonder schroevenDankzij GROHE QuickFix® is de kraan aanzienlijk makkelijker op de wand te monteren dan bij kranen die geschroefd moeten worden. De kraan is voorzien van rozetten die op de aansluiting vastklikken. De rozetten dekken de bevestiging direct af wat niet alleen een fraaie afwerking tot gevolg heeft maar ook nog eens hygiënisch is.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhoudenVeeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdoucheVoor als je wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kan je het volume van de waterstraal aanpassen en schakel je de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 165,27 Normale prijs € 444,94
Speciale prijs € 191,18 Normale prijs € 469,30
Speciale prijs € 179,13 Normale prijs € 420,45
Speciale prijs € 162,08 Normale prijs € 386,40

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Grohtherm ronde afdekplaat voor thermostatische mengkraan voor 2 uitgangen, met omstelknop voor hoofd- en handdouche, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 24076000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520365934
EAN 4005176465994
Merk GROHE
Serie Grohtherm
Categorie Douchekraan

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...