GROHE Euro Ceramic hangende WC. Glanzend porselein, Alpine Wit, randloze technologie en een stille Triple Vortex- spoeling, 5/3L - 39328000

  € 250,99
€ 469,71
Jouw voordeel: 47%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Eigenschappen
Vuilafstotend
Nee
Kenmerken
Hoogte 316 mm
Breedte 374 mm
Diepte 540 mm
Materiaal Keramiek
Type Wand
Zonder spoelrand Ja
Antibacteriële behandeling Nee
Kindertoilet Nee
Verhoogd toilet Nee
Glansgraad
Glanzend
Spoelvorm
Diep
Met bevestigingsmateriaal Ja
Montagewijze modelgebonden Ja
KIWA-keur
Nee
Met dijstukken/vaste closetzitting Nee
Met stankafzuiging Nee
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 5,0 l
Plaats uitlaat PK (Pijp kort)
Powerflush Nee
Inclusief toiletbril Nee
Hartmaat bevestiging wandcloset 180 mm
Met aardingsvoorziening Nee
Kleur Wit

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Krachtige Triple Vortex flush reinigt elk hoekje
  • plus-circle Antibacteriële PureGuard-afwerking voor langdurige hygiëne.
  • plus-circle Ontworpen voor esthetische harmonie met GROHE producten

Omschrijving

De GROHE Euro Ceramic wandcloset biedt krachtige schoonmaak en een mooi silhouet voor een moderne badkamer

Geef jouw badkamer een update met stijl en handige functionaliteit met de GROHE Euro Ceramic wandcloset. Een wandcloset geeft ruimte en een moderne uitstraling aan jouw badkamer en het strakke ontwerp (met afmetingen van 540 x 370mm) bevat allemaal krachtige functies. Geleverd in strak Alpine Wit Glanzend porselein heeft het ook de GROHE PureGuard antikleef laag die antibacteriële zilverionen 99,9% van ziektekiemen weet te voorkomen. De GROHE Triple Vortex flush gebruikt drie wateruitlaten waardoor het een stille, krachtige, spettervrije vortex creëert die elk hoekje van de pot weet schoon te maken. Het spoelvolume is 5/3L en de wc wordt geleverd met een bevestigingsset.De GROHE Euro Ceramic collectie is ontworpen om perfect te passen bij de GROHE Arena Cosmopolitan- spoelplaten en de GROHE Rapid SL installatie sets, om zo een complete esthetische harmonie te combineren met ultieme prestaties. De GROHE Euro Ceramic-collectie is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de GROHE Eurostyle en Eurosmart-kranen om samen een volledige esthetische harmonie te creëren gecombineerd met ultieme prestaties, waardoor het ontwerpproces eenvoudig wordt. Door voor GROHE Ceramic te kiezen profiteer je van die expertise plus de 100 jaar technische uitmuntendheid en expertise van LIXIL, het toonaangevende merk in oppervlaktetechnologie. GROHE Euro Ceramic – een modern, opvallend ontwerp dat perfect aansluit op jouw levensstijl. Ideaal om te combineren met de GROHE Euro Ceramic closetzitting met SoftClose functionaliteit (39330000) of de GROHE Euro Ceramic closetzitting (39331000).

Een krachtige spoelfunctie waar je elke keer op kunt vertrouwen – Dat is de GROHE PowerFlush

Het GROHE PowerFlush toilet heeft een innovatieve spoeling van twee of drie waterstralen die samen een draaikolk creëren, waardoor het gehele toilect perfect wordt gereinigd. Iedere keer opnieuw en totale hygiëne wordt hierbij gegarandeerd.

Geen randen in het toilet betekent eenvoudige reiniging en perfecte hygiëne

Hygiëne en schoonmaken is nu wel heel eenvoudig! Het randloze toilet verzamelt minder vuil en spoelt ook nog eens makkelijker door. Kies het GROHE rimless toilet voor een badkamer die de hele dag en elke dag schittert.

GROHE Euro Ceramic: geweldige prestaties van het ontwerp gecombineerd met de rustige stijl van nu

Ontdek een complete collectie badkamermeubelen met de GROHE Euro Ceramic. Ontworpen om op makkelijke wijze extra stijl te geven aan echte badkamers haalt de collectie zijn inspiratie uit 100 jaar expertise op het gebied van ontwerpen en technologie. Zo weet het je de totale ontwerpoplossing te bieden, die prachtig aansluit. Het is vervaardigd met heldere, kalme lijnen en de collectie bestaat uit wastafels, wc's en bidets, elk met een compacte optie waardoor ze ideaal zijn voor elke badkamer. Met 5 jaar garantie op alle producten zul je blij worden van de technische vooruitstrevendheid van de producten: alle toiletten zijn randloos en hebben een hele zachte en ontzettend krachtige Triple Vortex- spoeling* en alle producten zijn verkrijgbaar met een unieke afwerking – GROHE PureGuard – waardoor je het ultieme in huis haalt op het gebied van makkelijk onderhoud en hygiëne. GROHE Euro Ceramic is gecreeerd om perfect aan te sluiten op onze Eurostyle en Eurosmart kranen (Eurostyle, Eurostyle Cosmopolitan, Eurosmart and Eurosmart Cosmopolitan) en Arena Cosmopolitan spoelplaten, waardoor het ontwerp tot in de kleinste details prachtig kan worden afgemaakt.*geldt niet voor de staande modellen

Samen gekocht met

Speciale prijs € 236,42 Normale prijs € 494,89
Speciale prijs € 15,97 Normale prijs € 35,09
Speciale prijs € 48,48 Normale prijs € 65,70
Speciale prijs € 83,72 Normale prijs € 157,55
Speciale prijs € 32,13 Normale prijs € 36,00
Speciale prijs € 111,30 Normale prijs € 176,66

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Euro Ceramic hangende WC. Glanzend porselein, Alpine Wit, randloze technologie en een stille Triple Vortex- spoeling, 5/3L
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 39328000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520294869
EAN 4005176407161
Merk GROHE
Serie Euro Ceramic
Categorie Toiletpot

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...