GROHE Euphoria 260 smartcontrol hoofddoucheset 3f 142 mm., chroom - 26461000

  € 138,45
€ 296,27
Jouw voordeel: 53%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
KIWA-keur
Nee
Volumestroomklasse
Z
Antikalksysteem Ja
Verstelbare kop Nee
Instelbare sproeihoek Ja
Instelbare sproeistraal Ja
Plafondmontage Ja
Zijdouche Nee
Met rozet Nee
Draadaansluiting Binnendraad
Maat draadaansluiting (inch) 1/2"
Hoogte 220 mm
Accentkleur
Geen
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 8.5 l/min
Vorm Rond
Breedte 260 mm
Diepte 220 mm
Voorsprong 0 mm
Aansluiting Buitendraad
Diameter 260 mm
Met douchearm Ja
Lengte douchearm 142 mm
Aantal straalsoorten 3
Kleur Chroom
Waterbesparend Ja
Basiskleur Chroom

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Drie verschillende stralen om te ontspannen en te revitaliseren
  • plus-circle DreamSpray voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
  • plus-circle SpeedClean houdt je douche kalkvrij en zorgt voor een langere levensduur
  • plus-circle Dankzij GROHE EcoJoy bespaar je tot wel 40% op je waterverbruik

Omschrijving

Voeg luxe toe aan de badkamer met de GROHE Euphoria 260 SmartControl-hoofddouche die is voorzien van drie verschillende straalsoorten voor een heerlijke douche. De Jet Spray is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is om het haar uit te spoelen en om een stimulerende hoofd- of nekmassage te geven. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende ervaring. De Rain Spray maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale douchekop voor een verzachtende douche waarbij het lichaam volledig wordt ondergedompeld met water. Om de gewenste straal te kiezen hoeft men alleen maar aan de innovatieve knop te draaien die zich in het midden van de douchekop bevindt. Zo simpel is het! Dankzij het slanke profiel en het tijdloze design past hij perfect bij verschillende badkamerstijlen en hij zit ook vol met de technologie van GROHE! GROHE DreamSpray verdeelt het water gelijkmatig over ieder sproeigaatje voor een zo aangenaam mogelijke douche. De glanzende, krasbestendige GROHE StarLight-chroomlaag gaat jarenlang mee en men kan de kalk op de SpeedClean-sproeigaatjes eenvoudig wegvegen. Hij is eenvoudig te installeren, voorzien van een GROHE Rainshower-douchearm (142 mm) en de Inner WaterGuide voorkomt dat het oppervlak te heet wordt en beschermt zowel de huid als de chroomafwerking. De GROHE Euphoria 260 SmartControl hoofddouches zorgen voor ontspanning en stimulatie!

Drie straalsoorten die bij de stemming passen

Draai aan de ergonomische knop in het midden van de sproeiplaat om de straal te kiezen die perfect bij de stemming past. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is voor een stimulerende hoofdmassage en om het haar uit te spoelen. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende douche. De Rain-straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale 260 mm-douchekop voor een verzachtende douche-ervaring waarbij het lichaam volledig wordt ondergedompeld met water.

Rain-straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

SmartRain-straal voor een luxe, milieubewuste douche

Met de slimme SmartRain-technologie wordt men verwend met een gelijkmatige en zachte regenbui op de huid terwijl er tegelijkertijd water wordt bespaard.

Massage en reiniging met de Jet-straal

Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche

GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die men van een GROHE-douche zou verwachten, terwijl tot wel 40% op het waterverbruik bespaard wordt. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op de portemonnee.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden

Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicion

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 49,05 Normale prijs € 97,14
Speciale prijs € 70,90 Normale prijs € 129,13
Speciale prijs € 58,62 Normale prijs € 116,44
Speciale prijs € 82,97 Normale prijs € 177,08

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Euphoria 260 smartcontrol hoofddoucheset 3f 142 mm., chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 26461000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520348340
EAN 4005176416989
Merk GROHE
Serie Euphoria
Categorie Douchekop

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...