Geberit UP100 Duofix toiletset - inclusief Geberit Delta20DF bedieningsplaat en Sphinx 280 wandcloset met zitting - TO-117

Deze set bestaat uit
Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir inclusief Delta20 bedieningsplaat 4025416295563 458133111

Deze combinatieset een uitstekende keuze wanneer de een uitstekend inbouwreservoir met een bijpassend bedieningspaneel wilt kopen.

Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir
Het Geberit UP100 inbouwreservoir is een veelgebruikt en betrouwbaar inbouwreservoir voor de bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.

Geberit Delta20 bedieningspaneel
Het Geberit Delta20 bedieningspaneel, in de kleur wit, heeft twee druktoetsen, waardoor de functionaliteit van het inbouwreservoir optimaal benut wordt.

Specificaties

Constructie zelfdragend
Materiaal Staal

Kenmerken

Type reservoir Inbouw reservoir
Verstelbare hoogte
Breedte verstelbaar

Informatie

Art.nr fabrikant 458133111
Art.nr Installatievakwinkel 30520304987
EAN 4025416295563
Sphinx 280 wc pack wandcloset diepspoel met closetzitting, wit 8711754432604 S8P01400000
  • Sphinx 280 wandcloset
  • Diepspoel
  • Sphinx 280 closetzitting
Dit pack bestaat uit het Sphinx 280 diepspoel wandcloset met bijpassende zitting. Het Sphinx 280 wandcloset behoort tot de basic line van Sphinx en kenmerkt zich door kwaliteit tegen een voordelige prijs. Dankzij het diepspoel ontwerp heeft het toilet geen plateau meer waarop de ‘boodschap’ blijft liggen. Hierdoor valt deze direct in het water, waardoor men minder last heeft van vervelende geurtjes. Tevens heeft men tijdens het staand plassen minder last van spetteren.

Specificaties

Kleur Wit
Materiaal Keramiek
Spoelvorm Diepspoel
Soort Wand
Vuilafstotend

Technische specificaties

Aantal bevestigingsgaten 2
Breedte 360 mm
Diepte 540 mm
Hoogte 410 mm

Kenmerken

Met bevestigingsmateriaal
Plaats uitlaat PK (Pijp kort)
Met dijstukken/vaste closetzitting
Glansgraad Glanzend
Antibacteriële behandeling
Met aardingsvoorziening
Montagewijze modelgebonden
Verhoogd toilet
Met stankafzuiging
Powerflush
Hartmaat bevestiging wandcloset 180 mm
Zonder spoelrand
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 6 l
Closetzitting inclusief
Hurkcloset

Informatie

Art.nr fabrikant S8P01400000
Art.nr Installatievakwinkel 30520225420
EAN 8711754432604
KIWA-keur
Kindertoilet

Beschrijving

Nú is het moment om je toilet aan te pakken. Een complete toiletset van topkwaliteit tegen een mega scherpe prijs. A-kwaliteit, betrouwbaar, supermooi en nergens anders goedkoper. Daar word jij toch ook helemaal happy van? Wil je toch pas later dit jaar beginnen met het opknappen van je toilet? Tip! Zet deze toiletset alvast op zolder of in de schuur.

Deze Geberit & Sphinx toiletset bestaat uit:


Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir

Betrouwbaar! Dat is het allerbelangrijkste speerpunt van het Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir! Je moet er toch niet aan denken dat deze stuk gaat en al het tegelwerk weer van de muur gehaald moet worden. Met dit Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir zal dat niet gebeuren! Super eenvoudig te installeren, ook voor de niet-professionele klussers. Hoe dan? Super simpel, want het blauwe stalen frame heeft zelf stabiliserende poten en wordt door middel van schroeven aan de wand vastgezet. Daarna nog even met de traploos instelbare wandbevestigingspunten het inbouwreservoir waterpas zetten en voilà stap 1 van je nieuwe toilet is een feit! Last but not least is het Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir ook nog eens waterbesparend.

Geberit Delta20 bedieningspaneel

Genoeg over het inbouwreservoir, dat zit toch verstopt achter de wand. Nu één van de blikvangers in jouw toilet! Het Geberit Delta20 bedieningspaneel is functioneel en zeer modern! In de kleur fris wit en door de dubbele spoelfunctie van de tweetoetsbediening kun je kiezen voor een grote of kleine spoeling. Waterbesparend, een pluspunt voor het milieu én natuurlijk voelbaar in de portemonnee.

Sphinx 280 wandcloset met zitting

Een toilet en bijpassende toiletzitting in één doos! Het past dus altijd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het toilet heeft een traditioneel design en een neutrale witte kleur dat in iedere toiletruimte of badkamer qua design mooi uitkomt. Het hoogwaardige keramiek van het toilet in combinatie met de diepspoel spoelvorm zorgen voor een hygiënisch en makkelijk schoon te maken geheel.

Deze Geberit & Sphinx toiletset wil jij toch ook?

Een complete toiletset, dus je bent in één koop klaar en ook nog eens de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd! Super scherpe prijs en nergens goedkoper! Laat die toiletverbouwing maar snel beginnen!

The brands in this set

Sphinx

Sphinx

Over het merk Sphinx: Sphinx heeft een ruime keus uit verschillende sanitair concepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Binnen de verschillende series van Sphinx kan de gehele badkamer worden samengesteld.

Garanties Sphinx: 10 jaar garantie op keramiek en voorwandelementen. 5 jaar garantie op baden, douchebakken, douchewanden, kranen, closetzittingen, badkamermeubels en elektronica. 1 jaar garantie op vlotterkranen en strippensets.

Contactgegevens Sphinx: Sphinx - Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - Postbus 668 - 3430 AR Nieuwegein - http://www.sphinx.nl/