Flamco D draadeind, roestvaststaal (RVS), lengte 1000mm, draadmaat (metrisch) 8, oppervlaktebescherming overig, kwaliteitsklasse RVS 304 (V2A), type schroefdraad metrisch - 70052

  € 9,89
€ 19,01
Jouw voordeel: 48%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Lengte 1000 mm
Type schroefdraad Metrisch
Draadmaat (metrisch) 8
Linkse draad Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Lange levensduur en weerstand tegen corrosie
  • plus-circle Veelzijdige toepassingsmogelijkheden met eenvoudige integratie
  • plus-circle Strakke en professionele uitstraling met hoge kwaliteit

Omschrijving

Robuuste Bevestiging voor Duurzame Constructies
Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor uw constructie- of installatieproject? De Flamco D draadeind van roestvaststaal is uw steun en toeverlaat waar duurzaamheid en stevigheid vereist zijn. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS 304 V2A, staat dit draadeind garant voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, waar het materiaal blootgesteld kan worden aan vochtige omstandigheden.

Technische Specificaties voor Precisiewerk
Met een lengte van 1000mm en een metrische draadmaat van 8, biedt dit draadeind veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Het is uitgerust met een standaard metrisch type schroefdraad, wat zorgt voor een eenvoudige en naadloze integratie met andere componenten. De afwezigheid van linkse draad verzekert een uniforme richting voor het aandraaien, wat de installatie vereenvoudigt en de kans op fouten minimaliseert.

Esthetiek en Functionaliteit in Één
Naast de technische voordelen, biedt de Flamco D draadeind ook esthetische voordelen dankzij het gebruik van RVS met een 'overige' oppervlaktebescherming. Dit zorgt niet alleen voor een strakke en professionele uitstraling, maar draagt ook bij aan de algehele kwaliteit van uw project. Of het nu gaat om zichtwerk of structurele toepassingen, dit draadeind levert zowel in functionaliteit als in uiterlijk.

Aanbevolen alternatieven

Speciale prijs € 15,43 Normale prijs € 29,63
€ 11,89
€ 18,95
Speciale prijs € 1,82 Normale prijs € 2,58

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Flamco D draadeind, roestvaststaal (RVS), lengte 1000mm, draadmaat (metrisch) 8, oppervlaktebescherming overig, kwaliteitsklasse RVS 304 (V2A), type schroefdraad metrisch
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 70052
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520277968
EAN 8712874700529
Merk Flamco
Serie Threaded Rod D
Categorie Draadstang
Flamco

Logo van het merk Flamco

Over het merk Flamco: Flamco ontwerpt en produceert expansievaten, navulautomaten voor verwarming en koeling; veiligheidsventielen, manometers, aansluitgroepen en andere appendages; voorraadvaten, boilers en expansievaten voor warmwatersystemen. Bekijk alle producten van het merk Flamco.

Garanties Flamco: Voor alle Flamco producten geldt een andere fabrieksgarantie. Lees hier meer over de garantie van Flamco.

Contactgegevens Flamco: Fort Blauwkapel 1 - 1358 DB - Almere - [email protected]

Bezig met laden...