Header

Elektrische vloerverwarming van Danfoss

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming. Een goede keuze want het is comfortabel warm aan je voeten en de warmte stijgt gelijkmatig op. U gebruikt ook minder energie omdat de ruimte bij een lagere temperatuur vaak al aangenaam is. Het is wel ingrijpend om te gaan hakken en breken maar daar is elektrische vloerverwarming een uitkomst. De zelfklevende matten kunnen op nagenoeg elke ondervloer worden vastgeplakt en zijn slechts 3,5 mm dik waardoor er nauwelijks extra opbouwhoogte ontstaat.

Bestel een complete set

Danfoss heeft handige verpakkingen die bestaan uit een complete set. Het gaat dan om een vloerverwarmingsmat, een inbouw klokthermostaat, een vloertemperatuur sensor met bijbehorende mantelbuis en alle montage benodigdheden inclusief een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Installatie is erg eenvoudig. De mat plakt u op de bestaande vloer. Vervolgens kunt u tegellijm of egaline aanbrengen, tegels leggen... en klaar! De Danfoss sets sets zijn leverbaar in oppervlakte van 1 tot en met 10 m² vloerverwarming.


Kies de juiste maat vloerverwarming:


Zuinig met energie

Elektrische vloerverwarming wordt meestal slechts een paar uur per dag gebruikt en verbruikt gemiddeld 150 Watt per m². Het is handig dat u door middel van de thermostaat de temperatuur in de badkamer apart kunt regelen zonder direct het hele huis warm te stoken met de cv-installatie. Daarnaast heeft het Danfoss vloerverwarming systeem een aantal geavanceerde energiebesparende functies:

  • Zelflerende timer
  • Uitlezen energieverbruik
  • Open raam detectie