Danfoss Eco™ radiator thermostaat met Bluetooth-bediening, wit - 014G1001

Danfoss

Danfoss

Over het merk Danfoss: Danfoss ondersteunt in producten voor koeltechniek en klimaatregeling. Als het gaat om vloerverwarming en thermostaten dan heeft Danfoss de oplossingen in huis.

Garanties Danfoss: 1 jaar garantie.

Contactgegevens Danfoss: Danfoss B.V. - Vareseweg 105 - 3047 AT Rotterdam - 010-2492000 - http://www.danfoss.nl/home/

Onze Keuze

Onze keuze voor een radiatorthermostaat

Wilt u gemakkelijk de kamertemperatuur kunnen regelen? En bovendien tot 30% besparen op het energiegebruik voor verwarming? Dan adviseren wij de Danfoss Eco™ radiatorthermostaat met Bluetooth-bediening. Via een app op uw telefoon kunt u overal in uw huis de temperatuur op elk moment aanpassen. Door deze eenvoudige verhoging van uw wooncomfort is dit product onze keuze in radiatorthermostaten.

Frans, Productexpert van

Beschrijving

 • Energiebesparend
 • Eenvoudige programmering met app via tablet
 • Gemakkelijk te installeren
 • Met kinderslot

De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat is de eenvoudige oplossing voor slimme verwarmingsregeling, waarmee je tot 30% energie kunt besparen. Door middel van een aantal klokprogramma’s kun je de verwarming in huis aanpassen aan jouw eigen leefritme. Daarmee vergroot je het comfort en vergeet je ‘s avonds niet de verwarming lager te zetten.

Met deze intelligente en programmeerbare elektronische radiatorthermostaat kun je de verwarming met behulp van Bluetooth ook op afstand -maximaal 10 meter- regelen. Met behulp van de app op je mobiele telefoon of tablet regel je de temperatuur van de kamer vanuit je luie stoel, de keukenstoel, of zelfs vanuit bed. Elke radiator is op deze manier afzonderlijk in te stellen.

Als je de Danfoss Eco™ radiatorthermostaat liever handmatig regelt, kun je de draaiknop gebruiken om de gewenste temperatuur in te stellen. Dankzij het geïntegreerde 180 graden draaibare display kun je het display gemakkelijk vanuit elke hoek aflezen. De radiatorthermostaat werkt op batterijen, is compact en is met slechts drie knoppen zeer eenvoudig te bedienen. In de handmatige modus kunnen geen comfort- of energiebesparingstemperaturen of -tijden worden ingesteld.

Montage
Het monteren en installeren van de Danfoss Eco™ doe je simpel zelf! Met behulp van de bijgeleverde inbussleutel schroef je de oude radiatorknop er af en monteer je de adapter waarop de Danfoss Eco™ kan worden gemonteerd.

Let op: in de doos zitten twee adapters, waarmee de radiatorthermostaat op 90% van de radiatoren kan worden gemonteerd. Voor de overige radiatoren zijn losse adapters verkrijgbaar.

Privacybeleid
De veiligheid van de gegevens van de Danfoss Eco™ thermostaat en de Danfoss-app wordt gegarandeerd. Het systeem wordt jaarlijks getest door onafhankelijke deskundigen.

 • Gegevensencryptie
  De draadloze verbinding met de Danfoss Eco™ thermostaat wordt beschermd door de modernste encryptietechnologie.
 • Veiligheid via pincode
  Dankzij een pincode kunnen uitsluitend geautoriseerde gebruikers veranderingen in het systeem aanbrengen.
 • Persoonsgegevens
  De gebruikersgegevens, zoals de temperatuur of ingestelde tijdstippen, worden uitsluitend in de thermostaat opgeslagen en alleen jij kunt daarbij.

Specificaties

Kleur Wit
Uitvoering Recht
Vandaalbestendig

Kenmerken

Klok programma
RAL-nummer 9016
Aansluiting op radiatorafsluiter Click 22
Met diefstalbeveiliging
Bediening op afstand
Voeler op afstand
Regelelement Elektromotor
Instelbereik 4 - 28 °C
Blokkering/begrenzing instelbereik
Mechanisch afsluitbaar op nul-stand
Vorstbeveiligd
Geschikt voor ventielcompactradiator

Informatie

Art.nr fabrikant 014G1001
Art.nr Installatievakwinkel 30520287201
EAN 5702425143458
Merk Danfoss
Serie Living Eco™
Categorie Slimme thermostaten

Bijlagen

Handleiding PDF - 4MB
Brochure PDF - 334kB
Productinformatie PDF - 3MB