Danfoss Eco™ radiator thermostaat met Bluetooth-bediening, wit - 014G1001

€ 48,95 € 56,27
Danfoss

Danfoss

Over het merk Danfoss: Danfoss ondersteunt in producten voor koeltechniek en klimaatregeling. Als het gaat om vloerverwarming en thermostaten dan heeft Danfoss de oplossingen in huis.

Garanties Danfoss: 1 jaar garantie.

Contactgegevens Danfoss: Danfoss B.V. - Vareseweg 105 - 3047 AT Rotterdam - 010-2492000 - http://www.danfoss.nl/home/

Onze Keuze

Onze keuze voor een radiatorthermostaat

Wilt u gemakkelijk de kamertemperatuur kunnen regelen? En bovendien tot 30% besparen op het energiegebruik voor verwarming? Dan adviseren wij de Danfoss Eco™ radiatorthermostaat met Bluetooth-bediening. Via een app op uw telefoon kunt u overal in uw huis de temperatuur op elk moment aanpassen. Door deze eenvoudige verhoging van uw wooncomfort is dit product onze keuze in radiatorthermostaten.

Frans, Productexpert van

Beschrijving

  • Energiebesparend
  • Eenvoudige programmering met app via tablet
  • Gemakkelijk te installeren
  • Met kinderslot
De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat is de eenvoudige oplossing voor slimme verwarmingsregeling, waarmee tot 30% energie is te besparen. Door middel van een aantal klokprogramma’s kan de verwarming in huis aanpassen aan het eigen leefritme. Daarmee vergroot het comfort en vergeet men ‘s avonds niet de verwarming lager te zetten. Met deze intelligente en programmeerbare elektronische radiatorthermostaat kan de verwarming met behulp van Bluetooth ook op afstand -maximaal 10 meter- regelen. Met behulp van de app op een mobiele telefoon of tablet is de temperatuur van de kamer vanuit de luie stoel, de keukenstoel, of zelfs vanuit bed te regelen. Elke radiator is op deze manier afzonderlijk in te stellen. Als men de Danfoss Eco™ radiatorthermostaat liever handmatig regelt, kan de draaiknop worden gebruikt om de gewenste temperatuur in te stellen. Dankzij het geïntegreerde 180 graden draaibare display is het display gemakkelijk vanuit elke hoek af te lezen. De radiatorthermostaat werkt op batterijen, is compact en is met slechts drie knoppen zeer eenvoudig te bedienen. In de handmatige modus kunnen geen comfort- of energiebesparingstemperaturen of -tijden worden ingesteld. De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat heeft een kinderslot, waarmee de instellingen niet zomaar kunnen worden aangepast. Montage: Het monteren en installeren van de Danfoss Eco™ is simpel zelf te doen! Met behulp van de bijgeleverde inbussleutel is de oude radiatorknop er af te schroeven en is de adapter te monteren waarop vervolgens de Danfoss Eco™ kan worden gemonteerd. Let op: in de doos zitten twee adapters, waarmee de radiatorthermostaat op 90% van de radiatoren kan worden gemonteerd. Voor de overige radiatoren zijn losse adapters verkrijgbaar. Privacybeleid: De veiligheid van de gegevens van de Danfoss Eco™ thermostaat en de Danfoss-app wordt gegarandeerd. Het systeem wordt jaarlijks getest door onafhankelijke deskundigen. Gegevensencryptie: De draadloze verbinding met de Danfoss Eco™ thermostaat wordt beschermd door de modernste encryptietechnologie. Veiligheid via pincode: Dankzij een pincode kunnen uitsluitend geautoriseerde gebruikers veranderingen in het systeem aanbrengen. Persoonsgegevens: De gebruikersgegevens, zoals de temperatuur of ingestelde tijdstippen, worden uitsluitend in de thermostaat opgeslagen.

Specificaties

Kleur Wit
Uitvoering Recht
Vandaalbestendig

Kenmerken

Klok programma
RAL-nummer 9016
Aansluiting op afsluiter Click 22
Met diefstalbeveiliging
Bediening op afstand
Voeler op afstand
Regelelement Elektromotor
Instelbereik 4 - 28 °C
Blokkering/begrenzing instelbereik
Mechanisch afsluitbaar op nul-stand
Vorstbeveiligd
Geschikt voor radiator

Informatie

Art.nr fabrikant 014G1001
Art.nr Installatievakwinkel 30520287201
EAN 5702425143458
Merk Danfoss
Serie Living Eco™
Categorie Slimme thermostaat

Bijlagen

Handleiding PDF - 4MB
Brochure PDF - 334kB
Productinformatie PDF - 3MB