Uw verlichting in huis intelligent geregeld, dat wil toch iedereen? Met het [email protected] startpakket van Busch-Jaeger bedient u de verlichting in uw huis volledig draadloos!

Busch-Jaeger [email protected] maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.


Busch-Jaeger [email protected] startpakket Verlichting

Het leven begint met licht. Met de [email protected] kan het licht optimaal worden benut voor het verlichten van afzonderlijke vertrekken of het hele huis. Bijvoorbeeld met effectvolle lichtscènes – voor verschillende sferen en passend bij de situatie. Een aangenaam neveneffect daarbij is het zuinige en milieuvriendelijke gebruik van energie.System Access Point

Geprogrammeerd op eenvoud.

De centrale van de [email protected] is het System Access Point. Het verbindt het systeem via WLAN met de computer, tablet of smartphone. Zo kunnen de functies van de installatie worden gedefinieerd en op afstand worden bediend – ook achteraf. Bovendien kan het System Access Point via een router op het netwerk worden aangesloten per LAN of WLAN. Aansluiten en klaar.

Bush-Jaeger System Access Point

Sensoreenheden

Met modulariteit is alles mogelijk.

Eenvoud door draadloze verbinding. Zo worden sensoren, aktoren en de intelligente besturing zonder extra bedrading met elkaar verbonden. Het verschil is fundamenteel omdat alleen zo de bouwsubstantie ongewijzigd kan blijven. Bij renovatieprojecten kunnen licht, verwarming, airconditioning en jaloezieën op de nieuwste Smart Home-stand worden gebracht.

Busch-Jaeger  Sensoreenheden

Bedieningswippen

Het startpakket wordt geleverd met verscheidene bedieningswippen waarmee de lichtfunctionaliteit geregeld kan worden (licht, dimmen en scene).

Busch-Jaeger bediening

Waar bestaat het startpakket uit?

  • [email protected] System Access Point WLAN
  • 2x Sensor/Schakelaktor 1/1-voudig Wireless 6211/1.1-W
  • 1x Sensor/Dimaktor 1/1-voudig, Wireless 6212/2.1-WL
  • 3x Busch-balance SI afdekraam 1-voudig, polarwit glanzend
  • 2x Busch-balance SI bedieningswip 1-voudig, polarwit glanzend
  • 1x Busch-balance SI bedieningswip ‘links’ 2-voudig, polarwit glanzend
  • 1x Busch-balance SI bedieningswip ‘rechts’ 2-voudig, polarwit glanzend