Een veilige woning is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Maar hoe veilig voelt dat eigenlijk, als u niet weet wie er voor de deur staat. Met een slim systeem voor deurcommunicatie heeft u altijd antwoord op die vraag. Zélfs wanneer u niet thuis bent!


Spreken, luisteren en indien gewenst ook zien

Met het Busch-Welcome® systeem kunt u een gesprekje voeren voordat u beslist of u de deur open wilt doen. En wilt u daar liever beeld bij? Dan kan ook. Het systeem is verkrijgbaar in een audio-uitvoering of met een comfortabele videofunctie. Ze hebben een geïntegreerde handsfree-spreekfunctie met optimale verstaanbaarheid door ruisonderdrukking. Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als een bestaande woning doordat ze verkrijgbaar zijn in een opbouw- en inbouwuitvoering. Een hoge beveiliging tegen onbevoegde toegang, dat is wel een prettig idee, toch?

Het huis openen met uw vingerafdruk

De nieuwe definitie van het deurslot. Zo bent u nooit meer een sleutel kwijt: uw vinger opent de deur met het Busch-Welcome®-toegangscontrole systeem. De vingerafdrukmodule geeft bezoekers toegangsrechten door het scannen van de vingerafdruk. Als praktisch en voordelig alternatief kunnen ook smartphones met Near-Field-Communication-functie (NFC) voor het openen van de deur worden gebruikt. En met de toetsenmodule kan de deur met een pincode worden geopend. Uw sleutel kunt u vanaf nu dus thuislaten!


Altijd op de hoogte met de Busch-Welcome®-app

Wilt u ook op afstand weten wie er voor de deur staat? Koppel dan uw buitenpost van Busch-Jaeger met de Busch-Welcome®-app. Zo worden oproepen bij uw voordeur direct doorgestuurd naar uw smartphone of tablet. Nu kunt u altijd zien en horen wie voor uw deur staat. Van bezoekers die aanbellen als u niet thuis bent wordt een foto met datum genomen die op ieder moment eenvoudig kan worden opgeroepen.Installatie gaat heel eenvoudig: installeer de app, scan de QR-code voor de configuratie van uw IP-gateway en klaar.