radiator banner

Meer dan 50% van uw energie gaat naar uw verwarming. Het is dus belangrijk om de juiste thermostaat te kiezen voor uw huis. Er zijn drie verschillende thermostaten, namelijk de aan/uit, klok en slimme thermostaat.

Aan/uit thermostaat

Met de aan/uit thermostaat kan u de temperatuur handmatig aanpassen. De Honeywell ruimtethermostaat is zo’n soort thermostaat. Als u de temperatuur handmatig aanpast geeft de Honeywell ruimtethermostaat een signaal aan de cv-ketel waardoor deze aangaat. Op het moment dat de gewenste temperatuur bereikt is geeft de thermostaat een signaal aan uw cv-ketel waardoor deze weer uitgaat. De aan/uit thermostaten zijn gemakkelijk te gebruiken.
honeywell thermostaat

Klokthermostaat

De Remeha iSense klokthermostaat is een van de klokthermostaten op installatievakwinkel.nl. De Remeha iSense klokthermostaat zorgt ervoor dat uw verwarming via een programma verloopt. Dit programma kan u zelf instellen waardoor het huis warm is op de momenten dat u dit wilt. Ook kan u instellen wanneer het niet warm hoeft te zijn, bijvoorbeeld als u op werk zit of als u slaapt. Dit zorgt ervoor dat u bespaard op de stookkosten als u weinig warmte nodig heeft.


nefit easy thermostaat

Slimme thermostaat

De Nefit Moduline Easy thermostaat is een voorbeeld van een slimme thermostaat. De slimme thermostaat is op afstand te bedienen met uw smartphone. Hiermee kan u een programma instellen die de thermostaat moet volgen. Komt u op een andere tijd thuis als het ingestelde programma? U kunt vanaf uw smartphone de slimme thermostaat bedienen, zodat uw huis warm is als dit nodig is.