Wanneer u kiest voor nieuw schakelmateriaal is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden breder te bekijken dan alleen stopcontacten en schakelaars. Wij zetten voor u de leukste tips op een rij:

Muziek die uit de muur komt

De Gira inbouwradio zit gewoon in de wand, net zoals lichtschakelaars en wandcontactdozen. Zo hoeft u geen losse radio meer op uw aanrecht te zetten. De radio heeft een zuiver geluid en is eenvoudig te bedienen. De inbouwradio kan probleemloos worden uitgebreid met het Gira docking station. Hiermee kunnen externe muziekbronnen aan de Gira radio RDS of een stereo-installatie worden gekoppeld.

Het bijzondere daarvan is dat de muziekoverdracht draadloos via Bluetooth plaatsvindt, zodat mobiele eindapparatuur niet direct moet worden aangesloten. Met drie verwisselbare opzetstukken kan het docking station worden gebruikt als universele oplader voor diverse smartphones en MP3-spelers. Aansluiting op de inbouwradio RDS voor muziekweergave gaat rechtstreeks via de AUX-uitgang.

Busch-iDock: de perfecte plek voor smartphones

Een dockingstation om iPhones en iPods aan te koppelen. De met de Busch-iDock geladen muziek kan via de Busch digitale radio voor inbouwdoosmontage of het hele Busch-AudioWorld®-systeem worden afgespeeld. Daarnaast kan hij worden gebruikt als laadstation en biedt daarmee een vaste plaats voor mobiele Apple-producten. En kan draadloos via de Apple-afstandsbediening worden bediend.

Met de Busch digitale radio voor inbouwdoosmontage kunnen via de geïntegreerde antenne regionale radiozenders worden ontvangen. Of met de internetfunctie van de smartphone alle internetzenders in de wereld. Naast een plek voor de iPhone biedt de Busch-iDock een extra klinkstekkeraansluiting van 3,5 mm voor MP3-spelers. Bovendien kunnen twee Busch-AudioWorld®-inbouwluidsprekers worden aangesloten.

Opladen direct uit de muur

Eindelijk kunnen passende smartphones, tablets, fototoestellen of MP3-spelers overal in huis op een vaste plek worden opgeladen, direct uit de muur. Deze toepassing is verkrijgbaar voor talrijke Busch-Jaeger-schakelaarprogramma's en in alle actuele kleuren van deze programma's. De geïntegreerde hogere aanraakbeveiliging van de geaarde USB-contactdoos zorgt voor extra veiligheid.

Deze wandcontactdoos is bovendien ook nog eens uiterst zuinig. In stand-by, als er geen apparaat wordt opgeladen, is het stroomverbruik lager dan 0,1 watt en kost dus slechts zo'n 20 cent per jaar.