Moderne stopcontacten en lichtschakelaars zijn niet alleen functioneel. Het zijn items die een ruimte persoonlijkheid geven. Uw stijl. Uw smaak. Gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit en de innovatieve techniek die het Busch-Jaeger schakelprogramma biedt, bent u jarenlang verzekerd van optimaal schakelmateriaal. Zowel qua looks als functionaliteit.

Elektriciteit in huis is niet meer weg te denken. Sterker nog, er komen in huis alleen nog maar meer functies bij, waarbij stroom noodzakelijk is. En waarom zou u dan voor saai en simpel kiezen, als er zoveel verschillende stijlen schakelmateriaal en wandcontactdozen zijn?

Topkwaliteit

Bovendien kiest u met schakelmateriaal van Busch-Jaeger voor een A-merk dat dankzij het KEMA-keurmerk een garantie heeft voor kwaliteit en veiligheid. Dankzij de randaarde en de kinderveiligheid is er een hoge beveiliging tegen de gevaren van stroom. Daarnaast beschikt Busch-Jaeger over veel series schakelmateriaal met verschillende ontwerpen en kleuren. Zeker weten dat er iets voor u bij zit!

Busch-Jaeger wandcontactdozenserie

Wandcontactdoos met USB-aansluiting

Een wandcontactdoos met een ingebouwde USB-poort maakt het zoeken naar een plek om smartphones, tablets, fototoestellen of MP3-spelers opladen overbodig. Binnen het assortiment van Busch-Jaeger beschikken alle series over een centraalplaat met een USB-aansluiting. Op die manier bent u bevrijdt van de lelijke USB-oplaadblokken!

Bush-Jaeger USB-wandcontactdoos

USB-laadstationsokkel

Wilt u nog een stapje verder in functioneel gemak, dan heeft Busch-Jaeger een USB- laadstationsokkel. Door de geïntegreerde laadkabel hoeft u nooit meer op zoek naar het bijpassende kabeltje.

Busch-Jaeger USB-laadstation

Busch-powerDock

Het ultieme laadgemak voor uw mobiele telefoon is het Busch-powerDock. Daarmee kunt u uw Android- of Apple-telefoon eenvoudig opladen. De telefoon wordt eenvoudigweg in het Busch-powerDock geplaatst, waarna het automatisch, met behulp van de USB-C- of de Apple-Lightning-aansluiting, wordt opgeladen.

Busch-Jaeger Busch-powerDock

Hoe kies ik mijn schakelmateriaal?

Modern schakelmateriaal bestaat meestal uit drie 3 onderdelen:

  • Basiselement:
    Dit is het belangrijkste onderdeel van een wantcontactdoos. Het basiselement wordt in de muur geplaatst en is het werkende deel van de schakelaar.
  • Afdekraam:
    Over het basiselement plaatst u een afdekraam. Dat is het onderdeel dat zorgt voor de nette afwerking van een stopcontact.
  • Centraalplaat of bedieningselement:
    Stap drie is het vastmaken van de centraalplaat op het basiselement, zodat ook het afdekraam op zijn plek blijft zitten. Bij een bedieningselement kunt u denken aan een schakelwip of een draaiknop, waarmee een basiselement bediend kan worden.