Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel

Iedereen in de wereld houdt van eenvoud daarom heeft Nest een thermostaat gemaakt die daarin uitblinkt! De Nest Thermostaat E. Die wilt u toch ook? Pre-order hem snel, zodat u zeker bent van een Nest Thermostat E! De Eenvoudige, Energiebesparende, Echt overal vandaan te bedienen, Elegante en Eenvoudig te installeren Nest Thermostaat E. De E van iedereen.

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel
bar Moderne stopcontacten en lichtschakelaars zijn niet alleen functioneel. Het zijn items die een ruimte persoonlijkheid geven. Uw stijl. Uw smaak. Gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit en de innovatieve techniek die het Busch-Jaeger schakelprogramma biedt, bent u jarenlang verzekerd van optimaal schakelmateriaal. Zowel qua looks als functionaliteit.Lees meer
Geplaatst in Installatie advies door Installatievakwinkel

bar Een LED inbouwspot plaatst u heel makkelijk zelf. Met onze onderstaande stappen geniet u binnen enkele minuten van uw eigen geplaatste inbouwspots. Voor u aan de klus begint is het altijd slim om goed voorbereid aan de klus te beginnen. U zit er natuurlijk niet op te wachten om halverwege de klus nog terug te moeten naar de winkel om wat bij te bestellen. Om dit te voorkomen hebben wij een handig overzicht van alle benodigdheden voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Geplaatst in Elektra door Installatievakwinkel

Waar rook is, is vuur. Om te voorkomen dat u te laat opmerkt dat er rook, en dus mogelijk vuur, in huis is, zijn rookmelders van levensbelang. Met behulp van onze tips weet u wat de beste plek voor een rookmelder is.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel

Op het moment dat u slimme thermostaatknoppen en een slimme thermostaat heeft kan u de verwarming vanaf 1 punt regelen.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel

Met behulp van de thermostaatknoppen kan u in elke ruimte zelf bepalen wat de gewenste temperatuur is. Afhankelijk van uw thermostaat kan dit handmatig of via de thermostaat.

Lees meer
Geplaatst in CV Ketels door Installatievakwinkel

Nefit proline

Vreet uw cv-ketel veel energie? Dreigt hij uit te vallen en wilt u niet in de kou zitten? Laat staan een koude straal in uw douche? Dan bent u wellicht toe aan een nieuwe cv-ketel.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel

Meer dan 50% van de energie die u verbruikt wordt gebruikt voor het verwarmen van uw huis. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste thermostaat.

Lees meer
Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel

De vakantieperiode is bij uitstek geschikt om wat klusjes te doen in en rond het huis. Om te voorkomen dat u geen tijd meer heeft voor leuke dingen is het een goed idee om het toilet aan te pakken.

Lees meer
Geplaatst in Elektra door Installatievakwinkel

Een veilige woning is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Maar hoe veilig voelt dat eigenlijk, als u niet weet wie er voor de deur staat. Met een slim systeem voor deurcommunicatie heeft u altijd antwoord op die vraag. Zélfs wanneer u niet thuis bent!

Lees meer