Geplaatst in Elektra door Installatievakwinkel 19 juni 2017

Een veilige woning is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Maar hoe veilig voelt dat eigenlijk, als u niet weet wie er voor de deur staat. Met een slim systeem voor deurcommunicatie heeft u altijd antwoord op die vraag. Zélfs wanneer u niet thuis bent!

Lees meer
Geplaatst in Gereedschap door Installatievakwinkel 2 mei 2017

Wat zit er allemaal in een goede gereedschapskoffer? Met een goed aantal basis gereedschappen heeft u altijd de juiste instrumenten binnen handbereik.

Lees meer
Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel 29 maart 2017

Heeft u een nieuwe wastafelkraan gekocht? Lees dan ons handige stappenplan zodat u voorbereid bent voordat u gaat starten met het vervangen van uw keukenkraan.

Lees meer
Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel 29 maart 2017

Even snel een keukenkraan vervangen: het is zo gedaan. Toch is dit hét moment om even twee keer na te denken. Met wat slimme tips komt u wellicht op ideeën waar u zelf niet aan had gedacht.

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 2 maart 2017

Wanneer u kiest voor nieuw schakelmateriaal is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden breder te bekijken dan alleen stopcontacten en schakelaars. Wij zetten voor u de leukste tips op een rij:

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 1 maart 2017

Gaat u stopcontacten en schakelaars uitzoeken? Sta dan eens stil bij de mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal. Want wist u dat u stopcontacten kunt krijgen in alle kleuren van de regenboog? Van kunststof, hout, metaal of porselein? Kies voor de stijl die bij u past! Enkele mogelijkheden:

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel 24 januari 2017

Wilt u een nieuwe radiator aanschaffen maar loopt u vast op het benodigde vermogen? Of dacht u ‘het zal wel goed zijn’ bij uw keuze? Het is heel belangrijk om de juiste keuze te maken qua vermogen van uw radiator. Het zou tenslotte vervelend zijn als u het straks voortdurend te koud óf te warm heeft!

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 1 november 2016

Van een dimmer en een magneetschakelaar tot en met draadloze wandzenders en snoerschakelaars - stuk voor stuk praktisch schakelmateriaal waarmee u goed uit de voeten kunt in huis. Schakelmateriaal kopen vormt de sleutel tot een optimale afwerking in huis. Het staat netjes en minstens zo belangrijk: het schakelmateriaal is zo te kiezen dat het perfect past bij de inrichting van uw huis.

Lees meer