Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel 18 juli 2017

De vakantieperiode is bij uitstek geschikt om wat klusjes te doen in en rond het huis. Om te voorkomen dat u geen tijd meer heeft voor leuke dingen is het een goed idee om het toilet aan te pakken.

Lees meer
Geplaatst in Elektra door Installatievakwinkel 19 juni 2017

Een veilige woning is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Maar hoe veilig voelt dat eigenlijk, als u niet weet wie er voor de deur staat. Met een slim systeem voor deurcommunicatie heeft u altijd antwoord op die vraag. Zélfs wanneer u niet thuis bent!

Lees meer
Geplaatst in Gereedschap door Installatievakwinkel 2 mei 2017

Wat zit er allemaal in een goede gereedschapskoffer? Met een goed aantal basis gereedschappen heeft u altijd de juiste instrumenten binnen handbereik.

Lees meer
Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel 29 maart 2017

Heeft u een nieuwe wastafelkraan gekocht? Lees dan ons handige stappenplan zodat u voorbereid bent voordat u gaat starten met het vervangen van uw keukenkraan.

Lees meer
Geplaatst in Sanitair door Installatievakwinkel 29 maart 2017

Even snel een keukenkraan vervangen: het is zo gedaan. Toch is dit hét moment om even twee keer na te denken. Met wat slimme tips komt u wellicht op ideeën waar u zelf niet aan had gedacht.

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 2 maart 2017

Wanneer u kiest voor nieuw schakelmateriaal is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden breder te bekijken dan alleen stopcontacten en schakelaars. Wij zetten voor u de leukste tips op een rij:

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 1 maart 2017

Gaat u stopcontacten en schakelaars uitzoeken? Sta dan eens stil bij de mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal. Want wist u dat u stopcontacten kunt krijgen in alle kleuren van de regenboog? Van kunststof, hout, metaal of porselein? Kies voor de stijl die bij u past! Enkele mogelijkheden:

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Installatievakwinkel 24 januari 2017

Wilt u een nieuwe radiator aanschaffen maar loopt u vast op het benodigde vermogen? Of dacht u ‘het zal wel goed zijn’ bij uw keuze? Het is heel belangrijk om de juiste keuze te maken qua vermogen van uw radiator. Het zou tenslotte vervelend zijn als u het straks voortdurend te koud óf te warm heeft!

Lees meer
Geplaatst in Schakelmateriaal door Installatievakwinkel 1 november 2016

Van een dimmer en een magneetschakelaar tot en met draadloze wandzenders en snoerschakelaars - stuk voor stuk praktisch schakelmateriaal waarmee u goed uit de voeten kunt in huis. Schakelmateriaal kopen vormt de sleutel tot een optimale afwerking in huis. Het staat netjes en minstens zo belangrijk: het schakelmateriaal is zo te kiezen dat het perfect past bij de inrichting van uw huis.

Lees meer